pondělí 1. srpna 2016

Aktuální prosba Sévy.

Džai Gurudév, milí přátelé, 
chtěla bych vás nyní požádat o pomoc. 
Jak víte, cílem organizace Bhakti Marga je šířit lásku a učení Paramahamsy Šrí Svámího Vishwanandy. Všichni, kdo jste se s ním osobně setkali, praktikujete cvičení Atma Kriya jógy nebo OM Chanting, jste zajisté pocítili, jak se váš život mění a plní se pozitivitou a láskou. 


Možná jste již pocítili vděčnost a přemýšleli nad tím, co byste mohli udělat vy pro Něj nebo jak byste se mu více přiblížili nebo co ještě udělat, abyste postoupili dál na vaší duchovní cestě. Odpovědí na tyto otázky je „séva“.

Séva je nezištná pomoc druhým. S láskou pracujeme pro Boha. Jak je napsáno v knize otázek a odpovědí Just Love 2: „Séva je jedna z největších věcí, které může člověk dělat. Když jdete a pomáháte někomu, přestáváte se starat o sebe, staráte se o druhé a myšlenky utichají, poznáte, co je skutečná láska. Protože láska není něco, co si můžete nechat pro sebe, musíte ji dávat dál.“ 

Budeme moc rádi, když se k nám připojíte. Odnesete si mnohem víc, než když zůstanete stát stranou. Nyní velmi potřebujeme pomoci v překladatelské oblasti a práci na počítači – práce s grafikou. Pokud nemáte s grafikou zkušenosti, nevadí, vše se naučíte, současný grafik vám pomůže. Další potřebnou pomocí je séva při zářijových Daršanech Paramahamsy Vishwanandy v Praze. Jedná se o práce spojené s přípravou prostoru a drobné činnosti v průběhu obou daršanů. Další informace o sévě najdete zde: http://bhaktimarga.cz/seva-in-czech-republic/  .


Jakékoli dotazy vám ráda zodpovím, můžete je psát na mail: lafia@seznam.cz nebo volat: 603 564 231 

Těšíme se na spolupráci s vámi. 
S láskou 
za tým Bhakti Margy Česká Republika 
Lada Fialová 
Séva zemský koordinátor

Žádné komentáře: