pátek 20. května 2016

Zpráva Svámího Vishvabaladharanandy: nejnovější a nejsilnější sádhana.

Zpráva Svámího Vishwabaladharanandy ze dne 20.5.2016:

„Džai Gurudév, drazí duchovní přátelé,
doufám, že si užíváte krásné jarní dny a že se všichni máte moc hezky. Předem mé zprávy Vás co nejsrdečněji zdravím. Chtěl bych se s Vámi podělit o nejnovější a nejsilnější sádhanu (duchovní praxi) od našeho Gurua Mahámandaléšvára Šrí Svámího Vishwanandy. Tuto sádhanu předal Gurudží v nedávné době oddaným a žákům, kteří žijí v jeho mezinárodním centru Shree Peetha Nilaya v Německu a kterou mohou praktikovat všichni, kteří považují Mahámandaléšvára Šrí Svámího Vishwanandu za svého Gurua.

Gurudží řekl, že se jedná o nejsilnější sádhanu, kterou lze praktikovat v maximální délce 10 minut denně. Sádhana se provádí takto: Při nádechu vnitřně zazpívejte „Šrí Svámí Vishwananda" a při výdechu vnitřně zazpívejte taktéž „Šrí Svámí Vishwananda".


Ve Shree Peetha Nilaya tuto sádhanu cvičí každý den mezi 13:45 - 14:00. Rád bych tímto vyzval všechny, kteří považují Mahámandaléšvára Šrí Svámího Vishwanandu za svého Gurua, ke každodennímu praktikování této nejsilnější sádhany. Gurudží doporučil praktikovat tuto sádhanu ve Shree Peetha Nilaya společně každý den mezi 13:45 - 14:00. Pokud nebudete moci v tento čas praktikovat, lze si zvolit jakoukoliv dobu během dne, která Vám vyhovuje. Tuto sádhanu lze praktikovat na jakémkoliv místě při jakékoliv činnosti. Nezapomeňte prosím dodržet limit maximálně 10 minut.
Naše láska, upřímnost a požehnání Mahámandaléšvára Šrí Svámího Vishwanandy této sádhaně nás při intenzivním praktikování dovedou do našeho cíle. Nezapomeňme, že v tomto věku je možné dojít k realizaci pouhým opakováním Božího jména.

Mějte se moc krásně, posílám Vám všem mnoho lásky a požehnání a přeji Vám hluboké duchovní prožitky s novou sádhanou."

Svámí Vishwabaladharananda

Žádné komentáře: